Train hard, be pr0...
Syn dyktatora
;_;
kurwa dopiero teraz to zauważyłem nie myślcie tylko, że nie wiem jak się pisze pochwa, klawiatura na kompie gubi mi literki
a tutaj proszę państwa przedstawiam wam TRENING GOOD BOYSÓW!!! ENJOY
polecam wybrać najwyższą jakość HD
Ostatnio edytowany przez Vobek (01-04-2012 12:12:06)
lol, padłem na twarz
disconected
Syn dyktatora
Pany, nazwa tematu dla zachęty, żeby to ktoś czytał!
Tak na poważnie, kto ma jakieś nagrane bramki, interwencje, wpadki z gry klubem - w miarę możliwości, spakujcie to czymkolwiek, żeby nie zajmowało za dużo i podeślijcie do mnie, bo obstawiam, że jak coś nagrywacie, to frapsem, a ile 10 sekundowy filmik z niego trwa, to chyba każdy wie.. Postanowiłem się zabrać za zrobienie filmiku o nas, o naszym klubie, z początku jakaś prezentacja, coś a'la profesjonalny gaming, jakieś foto, imię, miejscowość itp, od każdej osoby kilka bramek, interwencji, rzeczy, które ludzie lubią najbardziej - wpadek, tego ma być jak najwięcej! Od dzisiaj sam zacznę nagrywać, ale wiem, że Malczas i Luk na pewno coś mają (te kuźwa moje bramki mi dawać ). Nie piszę, kiedy to będzie zrobione, bo nigdy nie wiadomo co się stanie, ani kiedy coś ciekawego wpadnie, także stay tuned.
Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły, jak to ma wszystko wyglądać, pisać do mnie, albo tutaj w temacie, jestem otwarty na wszelakie propozycje!
jak najwiecej moich szmatek wrzuc, to moze sie ogarne w koncu :d
Syn dyktatora
burdzio napisał:
jak najwiecej moich szmatek wrzuc, to moze sie ogarne w koncu :d
nie bój się, jak zepsujesz, to możesz być pewny, że będzie nagrane
2. część z kamerą wśród GB, zapraszam do obejrzenia!
dziś w roli głównej - Luke
Syn dyktatora
-czy rakka dobrze podaje?
-nie! on nie umieć.
-o ty pało
epickie, tak jak cały filmik
leze
jeśli się podoba to łapki w górę! jak chcecie to mogę co jakiś czas sklejać takie filmiki